Јесењи крос

У среду, 10.10.2018. године, у нашој школи је одржан јесењи крос за ученике од првог до осмог разреда. На кросу су учествовали и предшколци из вртића "Црвенкапа", "Меда" и "Коцкица". Деца су трчала уз присуство својих родитеља, пријатеља, учитеља и наставника, а најбржи су освојили медаље и дипломе. Захваљујемо се свим учесницима, видимо се на пролеће када ћемо трчати поново!

Објављено под Активности | Оставите коментар

Општи услови осигурања лица

Овде можете преузети документ ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ОСИГУРАЊЕ ЛИЦА ОД ПОСЛЕДИЦА НЕСРЕЋНОГ СЛУЧАЈА

 

Објављено под Обавештења, Општи услови осигурања лица | Оставите коментар

Бицикл за Настасију!

Настасија Кајфеш је на Републичком такмичењу из атлетике освојила прво место у скоку у даљ.  Тим успехом је обрадовала све у нашој школи, а њени другари су припремили изненађење за њу. Ученици 6-3 разреда са одељенским старешином Љиљаном Ерић, дирктором Слободаном Егеља, наставницом Катарином Шимуновић и свим осталим наставницама и наставницима поклонили су Настасији бицикл!

ЧЕСТИТАМО НАСТАСЈИ!

Објављено под Активности | Оставите коментар

Републичко такмичење из атлетике

Након великог упеха на Општинском и Међуопштинском такмичењу, наши атлетичари су наставили да освајају медаље на Школској олимпијади и Републичком такмичењу.

На 8. СОШОВ Анастасија Мича је освојила 1.место у трци на 600м; Никола Медаревић 3.место у трци на 600м; Настасја Кајфеш 1. место у скоку у даљ; Ања Благојевић 2.место бацање вортекса.

На Републичком такмичењу Анастасија Мича је освојила 3. место на 600м, а Настасја Кајфеш 1.место у скоку у даљ.

Честитамо свим такмичарима и наставници Катарини Шимуновићу на великом успеху!

Кликните на линк испод да погледате фотографије.

Наставите са читањем

Објављено под Наши успеси | Оставите коментар

Спортски дан

У понедељак, 28.05.2018.године, у школи је организован спортски дан у оквиру ког су реализоване разне активности за ученике од првог до осмог разреда  – бициклизам, шетња, одбојка, кошарка, фудбал…

Објављено под Активности | Оставите коментар

Дан школе

16.05.2018. године обележен је Дан школе пригодном приредбом. Након поздравног говора директора школе Слободана Егеље, ученици су се представили кроз глуму, песму, плес и улепшали вече присутним гостима.

Објављено под Разно | Оставите коментар

Погледајте филм о нашој школи!

 

 

Објављено под Разно | Оставите коментар