Бицикл за Настасију!

Настасија Кајфеш је на Републичком такмичењу из атлетике освојила прво место у скоку у даљ.  Тим успехом је обрадовала све у нашој школи, а њени другари су припремили изненађење за њу. Ученици 6-3 разреда са одељенским старешином Љиљаном Ерић, дирктором Слободаном Егеља, наставницом Катарином Шимуновић и свим осталим наставницама и наставницима поклонили су Настасији бицикл!

ЧЕСТИТАМО НАСТАСЈИ!

Објављено под Активности | Оставите коментар

Републичко такмичење из атлетике

Након великог упеха на Општинском и Међуопштинском такмичењу, наши атлетичари су наставили да освајају медаље на Школској олимпијади и Републичком такмичењу.

На 8. СОШОВ Анастасија Мича је освојила 1.место у трци на 600м; Никола Медаревић 3.место у трци на 600м; Настасја Кајфеш 1. место у скоку у даљ; Ања Благојевић 2.место бацање вортекса.

На Републичком такмичењу Анастасија Мича је освојила 3. место на 600м, а Настасја Кајфеш 1.место у скоку у даљ.

Честитамо свим такмичарима и наставници Катарини Шимуновићу на великом успеху!

Кликните на линк испод да погледате фотографије.

Наставите са читањем

Објављено под Наши успеси | Оставите коментар

Спортски дан

У понедељак, 28.05.2018.године, у школи је организован спортски дан у оквиру ког су реализоване разне активности за ученике од првог до осмог разреда  – бициклизам, шетња, одбојка, кошарка, фудбал…

Објављено под Активности | Оставите коментар

Дан школе

16.05.2018. године обележен је Дан школе пригодном приредбом. Након поздравног говора директора школе Слободана Егеље, ученици су се представили кроз глуму, песму, плес и улепшали вече присутним гостима.

Објављено под Разно | Оставите коментар

Погледајте филм о нашој школи!

 

 

Објављено под Разно | Оставите коментар

Успех наших атлетичара

На окружном и међуокружном такмичењу из атлетике, одржаном 3.05. и 10.05.2018. године у Новом Саду, ученици наше школе остварили су сјајне резултате.

На окружном такмичењу освојили су: Ања Блажевић VI разред, I место вортекс; Војислав Крчмар, VI разред, III место у скоку у вис; Никола Медаревић, VI разред, I место на 600m; Димитрије Шимуновић, VI разред, II место у бацању кугле; Настасја Кајфеш, VI разред, I место у скоку у даљ; Александар Игић, VIII, разред, II место у скоку у даљ; Анастасија Мича, VIII разред, I место на 600m; Никола Мајкић, VIII разред, II место у скоку у вис.

На међуокружном такмичењу освојили су: Ања Блажевић, III место у вортексу; Настасја Кaјфеш, I место у скоку у даљ и пласирала се на републичко такмичење; Никола Медаревић, I место у 600m, пласирао се на републичко такмичење; Анастасија Мича, I место у 600m и пласирала се на републичко такмичење; Никола Мајкић, II место у скоку у вис; мушка штафета 4 x 100m, II место.

Честитамо нашим атлетичарима и наставници Катарини Шимуновић на оставреном успеху!

Кликните на линк испод да погледате фотографије.

Наставите са читањем

Објављено под Наши успеси, Разно | Оставите коментар

Пролећна продајна изложба

Овогодишња традиционална изложба радова и рукотворина наших ученика одржана је 29.03.2018.године. Ученици-излагачи су у сарадњи са својим учитељицама и наставницима у току другог полугодишта вредно припремали радове које су изложили на Пролећној продајној изложби. Новина ове године је учешће школе у пројекту "Предузетне школе", у оквиру ког су ученици петог разреда у сарадњи са наставницима, производили освеживаче простора на бази етеричних уља и миришљаве јелкице за аутомобиле које су изложили на Продајној изложби. Изложбу је посетио велики број ученика, њихових родитеља, родбине и пријатеља. Новац који смо овом приликом сакупили уложићемо у изградњу еколошке учионице.

Захваљујемо свим ученицима, наставницима и родитељима који су помогли остварење наше визије да кроз спој креативности и труда сви заједно можемо да урадимо нешто добро за нашу школу.

Објављено под Разно | Оставите коментар