Упис ученика у средњу школу

На сајту Министарства просветете, науке и технолошког развоја можете преузети ПРАВИЛНИК О УПИСУ УЧЕНИКА У СРЕДЊУ ШКОЛУ, КОНКУРС ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊЕ ШКОЛЕ  и КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ ЗА СПРОВОЂЕЊА ЗАВРШНОГ ИСПИТА (линк)

Објављено под Обавештења | Оставите коментар

Међуокружно првенство у атлетици

Фотофрафије са Међуокружног првенства у атлетици – 11.04.2019. Нови Сад

Још Галерија | Оставите коментар

Међуокружно првенство у атлетици

На Међуокружном првенству у атлетици, 11.4.2019. у Новом Саду, ученици наше школе остварили су сјајне резултате: Настасја Кајфеш – I место у скоку у даљ (пласирала се на Републичко такмичење), Верка Кајфеш – III место у скоку у даљ, Здравко Ерор – III у скоку у даљ,  дечаци екипно- II место. Честитамо свима !!! Настаји желимо успех у даљем такмичењу.

Објављено под Наши успеси | Оставите коментар

Општинско-окружно такмичење у атлетици

Фотофрафије са атлетског такмичења.

Још Галерија | Оставите коментар

Општинско-кружно такмичење из Атлетике

Општинско-окружно такмичење из атлетике у Новом Саду, на стадиону "Карађорђе" , одржано је 4. априла 2019. Ученици наше школе остварили су велики успех: Андреа Давидовић освојила је III место у трци на 600m, Теодора Мајкић – III место у бацању кугле, Верка Кајфеш – II место у скоку у даљ, Никола Волаш – III место у 800m, Настасја Кајфеш – II место у скоку у даљ. Дечаци су освојили III место у штафети 4×100 m. Екипно, дечаци су освојили II место и пласирали се на међуокружно такмичење.

Објављено под Наши успеси | Оставите коментар

Објављено под Разно | Оставите коментар

План надокнаде пропуштеног образовно-васпитног рада

Са овог линка можете преузети Предлог плана надокнаде пропуштеног образовно-васпитног рада за нашу школу (План надокнаде)

Објављено под Разно | Оставите коментар