Радионица „Стоп дискриминацији“

У петак, 23.11.2018.године у оквиру Ученичког парламента одржана је радионица под називом "Стоп дискриминацији". Чланови парламента су, између осталог, разговарали о стереотипима и предрасудама, као и о начинима за њихово превазилажење. Један од начина је свакако информисање, па су  парламентарци креирали плакат са основним појмовима везаним за дискриминацију. Плакат ће бити постављен на видном месту, како би био доступан свим ученицима.

Објављено под Активности | Оставите коментар

Купусијада

На Футошкој купусијади, одржаној 3.11.2018., ученици наше школе су представили своје производе направљене у оквиру пројектне наставе. Изложили су освеживаче простора са етеричним уљима лимуна, лаванде, еукалиптуса, јасмина итд.

Објављено под Активности | Оставите коментар

Такмичење у пливању

На ОПШТИНСКО-ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У ПЛИВАЊУ за ученике и ученице основних и средњих школа, одржаном 23.10.2018. на базену "СПЕНС" , ученица 5-2 разреда наше школе АНДРЕА ДАВИДОВИЋ освојила је 2.место.

Честитамо Андреи!

Андреа Давидовић

Објављено под Наши успеси | Оставите коментар

Јесењи крос

У среду, 10.10.2018. године, у нашој школи је одржан јесењи крос за ученике од првог до осмог разреда. На кросу су учествовали и предшколци из вртића "Црвенкапа", "Меда" и "Коцкица". Деца су трчала уз присуство својих родитеља, пријатеља, учитеља и наставника, а најбржи су освојили медаље и дипломе. Захваљујемо се свим учесницима, видимо се на пролеће када ћемо трчати поново!

Објављено под Активности | Оставите коментар

Општи услови осигурања лица

Овде можете преузети документ ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ОСИГУРАЊЕ ЛИЦА ОД ПОСЛЕДИЦА НЕСРЕЋНОГ СЛУЧАЈА

 

Објављено под Обавештења, Општи услови осигурања лица | Оставите коментар

Бицикл за Настасију!

Настасија Кајфеш је на Републичком такмичењу из атлетике освојила прво место у скоку у даљ.  Тим успехом је обрадовала све у нашој школи, а њени другари су припремили изненађење за њу. Ученици 6-3 разреда са одељенским старешином Љиљаном Ерић, дирктором Слободаном Егеља, наставницом Катарином Шимуновић и свим осталим наставницама и наставницима поклонили су Настасији бицикл!

ЧЕСТИТАМО НАСТАСЈИ!

Објављено под Активности | Оставите коментар

Републичко такмичење из атлетике

Након великог упеха на Општинском и Међуопштинском такмичењу, наши атлетичари су наставили да освајају медаље на Школској олимпијади и Републичком такмичењу.

На 8. СОШОВ Анастасија Мича је освојила 1.место у трци на 600м; Никола Медаревић 3.место у трци на 600м; Настасја Кајфеш 1. место у скоку у даљ; Ања Благојевић 2.место бацање вортекса.

На Републичком такмичењу Анастасија Мича је освојила 3. место на 600м, а Настасја Кајфеш 1.место у скоку у даљ.

Честитамо свим такмичарима и наставници Катарини Шимуновићу на великом успеху!

Кликните на линк испод да погледате фотографије.

Наставите са читањем

Објављено под Наши успеси | Оставите коментар